El Ministeri d’Educació felicita a les Esclaves per les seues iniciatives educació ambiental

El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha reconegut la tasca de la Fundació Educativa ACI – Col-legi Esclaves SCJ Alcoi en la conscienciació i la cura del nostre planeta.

Des del centre educatiu afirmen que treballem per motivar a l’alumnat en l’estima de l’entorn, mitjançant diferents projectes, activitats i tallers, que preparen colçe a colçe amb altres organitzacions i administracions locals i autonòmiques.

A més asseguren que són un Col·legi Ecoamigable que compta amb diversos projectes interdisciplinaris i de centre on l’alumnat és protagonista.

Mitjançant l’hort escolar porten endavant el projecte ‘Cultivando vida’ on posen en valor les plantes aromàtiques del nostre entorn i descobreixen els usos que d’elles es poden extraure per a l’elaboració de sabons o ambientadors.

A més a més, treballen per tal d’aconseguir un ‘Pati Residus Cero’, motivant a l’alumnat a fer un ús responsable i reduir la petjada ambiental.

També ofereixen als alumnes més majors la possibilitat d’ana al Col·legi amb bicicleta o patinet.

Finalment afirmen que estan contents i motivats per a continuar fomentant l’esperit crític, ajudant l’alumnat a prendre consciència de que són agents del canvi i la transformació social.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *