El Consorci de Bombers reforça el seu servei estival

El Consorci Provincial de Bombers comptarà aquest estiu per primera vegada amb dos helicòpters per a la prestació dels serveis d’emergència.

L’organisme incorpora una nova aeronau amb capacitat per a sis passatgers i un pilot que, al costat de la qual ja opera durant tot l’any, romandrà al Parc Central de Sant Vicent del Raspeig des d’avui i fins a finals del mes de setembre. Així mateix, sempre que la Generalitat decrete el nivell 3 de Preemergència, el consorci provincial reforçarà el dispositiu de cadascun dels seus vuit parcs centrals amb la presència de dos bombers més o amb quatre de guàrdia localitzada «la Incorporació d’aquest helicopter ens permetrà reduir a els temps d’intervenció i obtenir una visió més precisa del lloc dels fets i del comportament, magnitud i avanç del foc. Gràcies a aquestes tasques de reconeixement i de la informació obtinguda és podran dissenyar de forma més precisa i eficaç a els plans d’extinció«, ha afirmat Javier Sendra, Diputat Provincial d’Emergències.

L’ helicopter ha tingut un cost total de 208.000 euros i aquestos han sigut finançats per la Diputació Provincial d’Alacant.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *