El Certamen Coral de la Fira escalfa motors per a la seua edició número 42

El Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina celebra enguany la seua 42 edició i ja ha obert el termini d’inscripció per a tots els interessats en participar en 2022. El concurs es desenvoluparà el dissabte 12 de novembre de 2022 i podran prendre part en el mateix tant agrupacions corals de veus mixtes, com de veus iguals.

Els premis establits per a aquesta nova edició són tres: Primer, Segon i Tercer dotats amb 3.000 €, 1.800 €, 1.200 € respectivament, més trofeu, i Premi del Públic dotat amb 600 €. A més, el cor guanyador es classificarà per a participar en el VI PREMI FIRACOR, dotat amb 6000 €, que se celebrarà en 2025 i competirà amb els classificats de les pròximes edicions regulars del Certamen de 2023 i 2024. La cita d’enguany tindrà també destacades novetatshem creat un nou guardó, amb una quantitat econòmica de 500 euros i trofeu commemoratiu, que anirà destinat al millor director o a la millor directora de coral“, explica Raül Belda; el Coordinador del Certamen.

Les bases de participació del concurs, així com el formulari d’inscripció es poden descarregar en la web que disposa el Certamen Coral en la web www.certamencoralfiratotssants.com.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *