Cocentaina torna a ser epicentre del millor ciclisme

Cocentaina es va convertir de nou el divendres 18 de febrer en l’epicentre del millor ciclisme amb la celebració de la IV Setmana Ciclista-Volta Comunitat Valenciana Fèmines. La Vila Comtal va acollir la meta d’una etapa que va partir d’Altea i que va finalitzar a la capital del Comtat després de recórrer 118 kilòmetres.

Elena Van Dijk (Trek Segafredo) fou la guanyadora de la jornada mentre que la italiana Soraya Paladin (WMNcycling) es va coronar com a nova líder de la competició. L’entrega de trofeus va tindre lloc a la part alta del Passeig del Comtat en presència de l’alcaldessa (Mireia Estepa), el regidor d’Esports (Octavio Cerdà) i bona part dels regidors del Govern Municipal. També van presidir aquest moment el campió del món de ciclisme adaptat (Maurice Eckhard) i l’exciclista professional natural de Cocentaina (Rafa Valls).

El sol i les altes temperatures van acompanyar una jornada que va despertar molt bon ambient als carrers de Cocentaina. Aquesta prova també va discórrer per altres poblacions de la comarca com Gorga, Almudaina, Planes, Benimarfull, Muro, l’Alqueria d’Asnar, la pedania contestana de l’Alcúdia o Benilloba.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *