Cocentaina renova els contenidors de rebuig

La Regidoria de Residus Sòlids Urbans i Neteja Viària de l’Ajuntament de Cocentaina ha anunciat que la renovació dels contenidors de rebuig, o resta, està en marxa. Així, els dipòsits de la brossa, fins ara verds, passaran a ser grisos i, a més s’instal·larà un sistema de retenció a terra, per la qual cosa la regidora de l’àrea, Paqui Ruiz, demana a la ciutadania que tinga paciència per les molèsties que puga ocasionar aquesta col·locació dels nous contenidors.

Així mateix, la mateixa regidora ha comunicat que aquests contenidors nous compleixen amb tota la normativa d’usabilitat i d’accessibilitat, en els quals s’ha invertit un total de 162.000 euros. L’empresa adjudicatària, Rotatank, SL, té un termini de dues setmanes per a executar el total de la renovació.

Finalment, des de l’equip de govern s’han apuntat que, a pesar de tenir el contracte de recollida de residus sòlids urbans paralitzat per qüestions administratives, «apostem per buscar altres alternatives que solucionen l’estat dels contenidors, per això ara adquirim els contenidors de resta, però continuen treballant per a poder canviar més endavant els dels envasos o els de cartó», conclou Paqui Ruiz.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *