Cocentaina habilita tres zones d’aparcament per al veïnat afectat pel muntatge de la Fira

L’ Ajuntament de Cocentaina ha comunicat que habilitarà tres zones d’aparcament per al veïnat que es veja afectat pel muntatge de la Fira de Tots Sants. Aquests espais estaran ubicats en punts de la población com el Real Blanc, la Ronda Sud i l’Orxa 4.4.

Cal assenyalar que podran fer ús de les esmentades tres àrees el veïnat que residix en els carrers del recinte on es munten els expositors, els que visquen en zones en què es prohibeix la circulació o l’estacionament així com aquells que tinguen el seu gual permanent inutilitzat durant tota la Fira. Pel que fa als horaris d’estacionament, el primer cap de setmana, tindran disponibilitat des de les 18:00 hores de dijous 28 d’octubre, fins a les 08:00 hores de dimarts 2 de novembre. En el segon cap de setmana de Fira, es podrà estacionar en horari de les 18:00 hores de divendres, 5 de novembre, fins a les 08:00 hores de dilluns 8 de novembre. Les targetes d’aparcament per al veïnat s’estan repartint des del dia 18 d’octubre a domicili. Les consultes o qualsevol tipus d’incidència s’atendrà des del Departament de Fira, situat al carrer Sant Cristòfol, 6-8, els dies 25 i 26 d’octubre, per la qual cosa serà necessari portar la documentació del vehicle «l’accés i estacionament durant els dies de Fira són dos aspectes fonamentals tant per al visitant que ve al nostre municipi com per als veïns que veuen alterat el seu dia a dia pel muntatge dels expositors, per això des de l’Ajuntament cada edició fem un especial esforç per millorar i prestar un millor servei que facilite l’estada a Cocentaina durant els dies del Certamen«, afirma la regidora de Fira; Eugènia Miguel.

Recordar que la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2021 comptarà aquest any amb quatre zones de pàrquing amb accés prèvia reserva. Per a la seua gestió s’ha habilitat una aplicació amb accés a través de www.parkings.firadecocentaina.org mitjançant la qual es poden reservar les places de forma gratuïta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *