Cocentaina anuncia les festes de la Mare de Déu del Miracle

La Parròquia de Santa Maria de Cocentaina acollirà aquest dissabte el Pregó de les Festes Patronals de la Mare de Déu del Miracle. Serà a partir de les 20:00h i aquesta cita enguany s’avança unes setmanes en el calendari respecte a la data en la qual solia fer-se habitualment.

L’activitat donarà inici a partir de les deu del matí amb una cercavila de la Colla de Dolçaines i Tabals ‘Mal Passet’ que donarà inici des del Monestir de la Verge als peus mateix de la icona de la Mareta. Seguidament, per diferents carrers del poble, Pere Beltran pronunciarà el bàndol que advertirà a tot el poble de l’arribada del dia del Pregó. Ja de nit s’efectuarà l’anunci dels festejos marians i aquest anirà a càrrec de Samuel Botella Palacios, membre actualment de la comunitat religiosa Hermanitos del Cordero’ i jove coneixedor de tot el que envolta a la festivitat de la Mareta. Aquest Pregó es podrà seguir també pel canal de YouTube de l’esmentada església de Santa Maria.

Cal apuntar que abans del Pregó es portaran també a terme diverses activitats religioses. Aquesta nit, a les 20:00h, tindrà lloc una oració al Monestir de les Clarisses amb els ‘Hermanitos del Cordero’ mentre que demà de matí a Santa Maria hi haurà un encontre amb els joves.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *