Càritas Alcoi torna a llançar la campanya per a la compra de bombones de butà

Càritas Interparroquial d’Alcoi ha tornat a llançar la campanya solidària ‘Que en este invierno nadie pase frío, una iniciativa que ha donat molts bons resultats en els últims anys. Aquesta proposta busca recaptar fons que aniran destinats a la compra de bombones de butà, les quals es donaran després a les famílies més necessitades de la nostra ciutat.

Les aportacions les podem fer durant els dies que se celebra el ‘Mercat de Nadal’ a La Glorieta donat que en aquest punt Càritas té muntat un estand fins al 8 de desembre. A més, una vegada finalitzada la Fireta, podrem seguir col·laborant ingressant en el compte corrent o a través de bizum posant el número 02444 amb el concepte Butà. Des de Càritas Alcoi animen a participar en aquesta iniciativa i destaquen que esperen superar els fons aconseguits l’any passat «en 2021 foren uns 9.500 euros els que vam recollir i amb això vam poder estar pagant bombones de butà fins a juliol. Enguany hem començat a fer els pagos en desembre i fem una crida perquè tota la ciutat faça la seua contribució a la causa«, explicava en COPE ALCOi José Domingo Sempere; delegat precisament de Càritas Interparroquial.

Certamen Escolar de Nadaletes de COPE ALCOI també a benefici de Càritas

El Certamen Escolar de Nadaletes de COPE ALCOI torna a tindre una gran acollida en la ciutat i avança a molt bon ritme la venda d’entrades. El procés per a adquirir les localitats continua endavant i ja pots adquirir la teua entrada en ticketalcoi al preu de cinc euros.

Cal recordar que tota la recaptació anirà destinada, íntegrament, per a Càritas Alcoi, institució que desenvolupa una gran tasca a la nostra ciutat en serveis com el de l’Economato. Aquest ha vist incrementada l’atenció a famílies en els últims mesos arran de la situació ecòmica per la qual travessa la nostra societat tal com ha explicat en COPE ALCOI Juanjo Garrido, el seu responsable. Altre dels programes que porta endavant Cáritas Alcoi es Dona-Mare. Aquesta iniciativa també està fent una gran tasca en atenció a les dones com ha remarcat Menchu Bernabéu, treballadora Social de Cáritas Santa Maria.

El Certamen Escolar de Nadaletes comptarà aquesta vegada amb la participació de sis centres educatius de la capital de l’Alcoià. Han confirmat la seua presència els col.legis José Arnauda, San Vicente de Paúl, Salesianos Juan XXIII, Esclaves, Salesianos San Vicente Ferrer i Carmelites. Tots ells interpretaran un repertori de nadaletes de lliure elecció i el guanyador serà escollit per sorteig pel Sant Jordiet de les Festes de Moros i Cristians 2023, Nicolás Sánchez Linares. Una cita multitudinària que ens farà passar una gran vesprada a les portes del Nadal i que fa possible Milar Electrodomésticos. També col·laboren Nova Veluti, Ponsoda Corredoria de Seguros, el Muboma, Aqualia, Fernando Cano Ropa Hombre, Terra Natura, Vectalia i l’Ajuntament d’Alcoi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *