Vicent Molina és el nou alcalde de Muro

L’acord subscrit entre Compromís i PSPV ha permés que la formació valencianista recupere l’alcaldia de Muro quatre anys després. Vicent Molina s’ha convertit aquest dissabte en el primer edil d’aquesta localitat del Comtat durant el ple de constitució de l’Ajuntament celebrat a partir de les onze del matí.

La sessió ha començat amb la formació de la mesa d’edat i després s’ha procedit a la votació de l’alcalde, càrrec al qual havien presentat candidatura Compromís però també el Partit Popular o les agrupacions independents Xarxa Muro i Muro Ens Uneix. Un a un, els 13 regidors electes han depositat el seu vot en l’urna i seguidament s’ha procedit al recompte quedant escollit Vicent Molina com primer edil amb el suport de 7 sufragis, els 5 dels regidors que va aconseguir Compromís el 28M i els 2 que va traure el Partit Socialista.

Molina va rebre la vara de comandament del seu predecessor en el càrrec, Gabriel Tomás, i immediatament després va pronunciar el seu primer discurs com a alcalde. Va tindre un record especial per a la seua família, per als seus companys de partit però especialment per al PSOE, liderat per Saúl Serrano, i als qui els va agrair la seua predisposició des de la mateixa nit electoral de cara a formar un govern de progrés en el municipi. El nou alcalde va marcar algunes de les línies bàsiques del seu executiu, les quals passen per reactivar el comerç, treballar en la recuperació del barri antic, un pla de xoc per al correcte manteniment del poble, la implantació de les energies renovables i fins i tot una aposta decisiva per la indústria «comencem a treballar des de ja mateix perquè Muro ocupe la posició destacada que mereix a les nostres comarques. Estic aclaparat i molt il·lusionat davant aquesta gran responsabilitat que assumisc«, va matisar.

La sessió plenària per a la investidura de l’alcalde va finalitzar amb una foto de família de la nova Corporació Municipal. També va haver-hi espai per a les felicitacions tant a Vicent Molina com a tots els regidors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *