Trini Rubio, candidata de Podem: “reproduir el Botànic a Alcoi seria molt positiu”

Podem Alcoi té en Trini Rubio la candidata a les Eleccions Municipals del pròxim 28 de maig. La formació morada aposta per una notable renovació i concorre a aquesta cita electoral amb la intenció de mantindre i fins i tot superar els resultats obtinguts en els comicis de 2019.

Rubio ha destacat en COPE ALCOI que afronta aquest repte amb molta il·lusió i assenyala que el fet d’haver fet aquest pas respon a un profund procés personal, professional i polític. En aquest últim cas l’alcaldable té paraules d’agraïment a cap a l’actual portaveu de Podemgràcies a Cristian Santiago he tingut oportunitat de formar part de diferents àmbits, treballar en la participació ciutadana i descobrir la utilitat de la política per a les persones. Agraïsc també la seua generositat perquè ell no encapçala la candidatura però forma part del projecte“, indica.

Sobre la decisió de no anar al costat de Guanyar en aquestes Eleccions, Trini Rubio no entra en polèmiques internes i assenyala que el seu partit està centrat únicament en què el projecte de Podem siga el projecte de ciutat per a la pròxima legislatura. L’alcaldable ha deixat clar que sumar és la paraula claula gent que té clar com és el projecte Podem Alcoi, i com ha funcionat en aquesta legislatura, té clar quin és el seu punt de mira en aquestes Eleccions. No creiem que siga una resta“, assevera. D’altra banda Trini Rubio destaca que Alcoi està en una situació límit i que són necessàries polítiques urgents per tal de revertir aquesta situació “nosaltres ens presentem a aquestes Eleccions Municipals amb un programa clar, pensant per a la gent, que s’articula entorn de sis eixos basicos com són la inclusió, la sostenibilitat, la cultura, la salut o les oportunitats per a continuar tenint el nostre projecte de vida a Alcoi“, conclou.

Finalment Trini Rubio no ha tancat portes a establir possibles pactes després dels comicis, si així ho permeten els resultats, amb una idea clara sobre la taula: reproduir a Alcoi el Pacte del Botànic que ha sustentat el Govern de la Generalitat Valenciana en aquesta legislatura amb PSOE, Compromís i Podem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *