Presó provisional per a l’acusat d’intentar llançar a la seua dona pel balcó a Alcoi

Novetats en el cas de la detenció d’un home per intentar llançar a la seua dona pel balcó de l’habitatge de tots dos. El presumpte autor dels fets ha entrat a la presó provisional, comunicada i sense fiança. Així ho ha decretat la jutgessa del Jutjat número 1 d’Alcoi, l’encarregat dels casos de violència de gènere, després que l’acusat declarara aquest dimarts a la vesprada.

També s’ha decretat una ordre d’allunyament i la prohibició de comunicar-se amb la víctima, si l’acusat fora posat en llibertat durant algun moment del procés. Se li imputen els delictes d’homicidi en grau de temptativa, maltractaments i amenaces.

A més, a l’espera que se celebre el judici, els fills de la parella -tots dos menors d’edat- estaran sota la guàrdia i custòdia exclusiva de la mare. També tindrà la potestat absoluta dels dos i tant els fills com la mare podran residir en l’habitatge familiar.

Tornant a l’acusat, haurà de pagar una pensió alimentària a la dona pels dos fills, però se li ha vetat el règim de visites.

Els fets

Els fets van ocórrer en la matinada d’aquest passat diumenge 1 d’octubre. Un home de 42 anys va intentar tirar a la seua esposa pel balcó de l’habitatge que tots dos compartien.

L’escena va ser presenciada pels fills comuns de la parella, tots dos menors d’edat. Els agents de la Policia Local d’Alcoi van ser alertats per una trucada telefònica dels veïns i ràpidament es van personar en l’habitatge. Allí van aconseguir reduir a l’agressor, que va ser detingut i ha passat a disposició judicial.

La dona, que havia sigut ferida de gravetat, va haver de ser atesa d’urgència en el mateix habitatge pels serveis sanitaris i posteriorment traslladada a l’Hospital Verge dels Lliris. Allí roman ingressada en estat greu en la Unitat de Crítics. Els fills de la parella, ràpidament atesos, han quedat a càrrec de familiars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *