Móvil Begar Alcoi aposta per una relació pròxima amb els seus clients

Fer un salt quantitatiu i qualitatiu en el servei als seus clients. Eixe és un dels reptes en el qual estan immersos des de Móvil Begar Alcoi, un dels concessionaris de la ciutat.

“Jo porte poc temps en aquesta tenda i, junt a la meua companya, tenim ganes que se’ns veja. Busquem una bona atenció professional, ràpida, eficaç i poder atendre en qualsevol moment als nostres clients”, ha explicat a Cope Alcoi Mikel Beratarbide, comercial de Móvil Begar en la tenda d’Alcoi.

Móvil Begar forma part de Benigar Corporación, grup empresarial que compta amb diverses branques: automoció, mobiliari, immobiliària… En el cas de l’automoció, treballen amb BMW i MINI. Compten amb 11 tendes repartides per gran part del territori valencià.

“Oferim tant vehicle d’ocasió com nou. Tenim cotxes i també motos“, explica el responsable comercial. Per a la venda de vehicle nou treballen amb BMW i MINI. No obstant això, en vehicles d’ocasió compten també amb altres marques. I és que aquest últim producte va guanyant força en els últims anys.

Quant a la relació amb el client, atenen tant en persona com a distància. “Hui dia s’atén quasi més per telèfon que presencialment. Contacten molt amb nosaltres a través de xarxes socials. Per als particulars i empreses de la zona estem oberts a visitar-los i emmotlar-nos a qualsevol circumstància del client. Fa anys era impensable comprar un cotxe a distància, sense veure’l. Hui en dia tenim molts lliuraments a Galícia, Sevilla, Mallorca, Eivissa…”.

Són molts els clients que contacten amb Móvil Begar des de tots els punts del territori espanyol. “Compren un cotxe sense veure’l i confiant amb nosaltres. Com és una empresa tan gran i amb els recursos i el suport de la marca, pots arribar a donar aqueix bon servei i amb eixa qualitat”, confessa el comercial.

I Torneig Pàdel Cope Alcoi

Móvil Begar Alcoi és un dels patrocinadors de l’I Torneig de Pàdel Cope Alcoi, que tindrà lloc els pròxims 15, 16 i 17 de juny. Des del concessionari es mostren disposats a col·laborar en esdeveniments. “Volem començar a posicionar-nos i estar en la màxima quantitat d’esdeveniments que es facen en la zona. Aquest és el primer”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *