Limitaran l’accés al Partidor durant l’Entrada de les Festes d’Alcoi

L’Associació de Sant Jordi ha anunciat que limitarà l’accés al Partidor durant l’acte de l’Entrada del pròxim mes d’abril. Així ho va anunciar el president de la màxima entitat festera, Juan José Olcina, dissabte passat durant l’acte ‘Vespra d’Abril’ celebrat en el Teatre Calderón abans del descobriment del cartell de Festes.

Olcina va indicar que aquesta mesura s’adopta «per a donar màxima seguretat a l’inici de la desfilada» i va comentar algunes iniciatives que posarà en marxa l’Ajuntament per a facilitar l’accés de músics així com festers al punt d’inici de les desfilades. En aquest sentit va detallar que el Consistori ha previst habilitar autobusos llançadora per a tal fi «l’accés del carrer Sant Mateu estarà restringida per a facilitar l’evacuació del personal en cas que siga necessari. Per a poder arribar a la zona on queden estacionades les furgonetes, a la part alta de Sant Vicent, es podrà fer ús del passatge de La Sardina o pel Camí«, va aclarir el President.

Nou material per a les fletxes del Sant Jordiet

D’altra banda es va anunciar un canvi en el material de creació de les fletxes que el Sant Jordiet llançarà en la nit del 24 d’abril durant l’acte de l’aparició i que se celebra en la Plaça d’Espanya com a colofó a les festes. Les mateixes s’han confeccionat amb un derivat del plàstic menys dur i més manejable «la família del Sant Jordiet d’enguany ha fet l’esforç de posar en pràctica aquesta mesura i d’aquesta manera volem evitar que es produïsca qualsevol tipus d’incident en un dels actes tan emblemàtic de la nostra Festa«, va concloure.

Reconeixements i homenatges

Assenyalar que la gal·la ‘Vespra d’Abril’ va incloure reconeixements als quals han deixat responsabilitats en l’Associació de Sant Jordi o l’organització de la Festa així com exercint personatges festers. També es van atorgar els premis als guardonats en els diferents concursos convocats pel Casal i es van entregar detalls a Toni Miranda (autor del cartell de Festes) la directora de l’Himne (Sílvia Gómez). No va faltar un sentit homenatge a Jose Pascual, Director del MAF, mort sobtadament el mes de novembre passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *