Les teues fotos de la ciutat poden il·lustrar el calendari 2024 de COPE ALCOI. T’expliquem com participar

COPE ALCOI posa en marxa una interessant iniciativa en la qual podran participar els veïns d’Alcoi i de les nostres comarques que ho desitgen. Es tracta d’un concurs fotogràfic en el qual es triaran algunes de les imatges que il·lustraran el calendari anual que edita aquesta emissora.

Cada persona participant podrà enviar totes les imatges que considere. No hi ha un número mínim ni màxim. Es poden presentar fotografies de temàtiques agrupades en 4 modalitats: Festes, Nadal, paisatges d’Alcoi i Modernisme. Totes les imatges presentades han de ser originals o inèdites, i no haver sigut premiades amb anterioritat en cap altre concurs o certamen, no haver sigut exposades, publicades o difoses per cap altre mitjà. Els participants es responsabilitzaran totalment que no existisquen drets a tercers, i de tota reclamació per drets d’imatge, mentre que les fotografies hauran d’enviar-se per email: concursos@copealcoi.es fins al 15 d’octubre

Cal destacar que la imatge haurà d’anar nomenada amb el seu títol, sense que en cap cas, aquest puga ser identificatiu de la persona autora de la fotografia. Les fotografies no portaran signatura, ni marca d’aigua, i hauran d’anar acompanyades d’un altre document en format pdf, en el qual s’especifique títol de la fotografia, nom, cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic de l’autor i fotografia del Document Nacional d’Identitat. D’altra banda les imatges hauran de presentar-se en orientació horitzontal, i en la seua grandària digital real, amb una qualitat suficient per a veure’s de manera correcta en una grandària A4. Podran presentar-se imatges en color o en blanc i negre.

Tots els detalls del concurs els pots consultar en les següents bases. El calendari de 2024 veurà la llum després del Mig Any i podràs aconseguir un exemplar passant pels nostres estudis o els establiments col·laboradors a fer possible aquest projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *