Les noves tecnologies s’incorporen al cartell de festes d’Alcoi

Alcoi dona el tret d’eixida demà a les seues Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi amb el descobriment del cartell anunciador. L’acte tindrà lloc en la Plaça d’Espanya en fer-se de nit i serà després de la gal·la ‘Vespra d’Abril’ que es realitzarà en el Teatre Calderón amb diferents homenatges així com reconeixements.

Seguidament arribarà l’esperat moment de conéixer el cartell, una obra que ha creat en aquesta ocasió el fotògraf Toni Miranda i que ja està despertant expectació a poc més de 24 hores perquè va la llum públicament. La cerimònia tindrà lloc a les portes de l’Ajuntament i com sol ser habitual el Sant Jordiet, en aquest cas Nicolás Sánchez Linares, serà qui tire de la cortina per a mostrar al públic l’esperat cartell. El mateix Toni Miranda ha passat aquesta setmana per l’espai #LaNostraFesta de COPE ALCOI, que condueix Carlos Taléns, i ha explicat que una de les principals novetats del seu cartell és la incorporació de la realitat augmentada «mitjançant una aplicació mòbil les persones podran enfocar al propi cartell i accedir a una sèrie d’utilitats que “complementaran el que vol expressar el cartell, el treball que s’ha realitzat per a donar-li forma o la programació de festes«, explicava l’autor. Miranda també ha reiterat que en l’aplicació hi haurà informació sobre les ubicacions exactes de cada acte de la festa que ha sigut geolocalizados amb google maps.

L’aplicació es completa amb altres sorpreses, que es coneixeran demà, i en Android es pot descarregar ací mentre que en IOS la podràs trobar en aquest enllaç. El descobriment del cartell anirà acompanyat de la interpretació de l’Himne de Festes acompanyat de la disparada d’un castell de focs artificials que precedirà a l’encesa de l’enramada especial de Festes, la qual funcionarà cada nit fins al 24 d’abril amb la corresponent aturada per Setmana Santa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *