La «Volteta dels Xiquets» ompli de Festa el Passeig del Comtat de Cocentaina

Cocentaina contínua avançant amb la seua Setmana Festera i hui dimarts el protagonisme l’han tingut els més xicotets de la casa amb la tradicional Volteta dels Xiquets. Nombrosos veïns de la Vila Comtal han eixit al carrer per a aplaudir als menuts i les menudes en la que tal vegades és una de les “Voltetes” més ràpides de les que se celebren en el municipi abans de les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Hipòlit Mártir.

L’activitat ha començat a les sis de la vesprada en la plaça del Pla amb un berenar i jocs en els quals no han faltat els habituals castells unflables. A més s’han entregat els premis del Concurs de Dibuix Infantil que anualment convoca la Federació Junta de Festes. A continuació, la festa s’ha traslladat al Passeig del Comtat on s’ha desenvolupat la “Volteta” i en la qual nombrosos xicotets, molts acompanyats dels seus pares i familiars; han desfilat als sons del Ateneu Musical i la Unió Musical Contestana.

La programació prèvia a les festes de moros i cristians de la Vila Comtal seguirà aquest dimecres amb l’últim dia del novenari en honor a Sant Hipòlit, en la Parròquia de Santa María, i en el qual es presentaran els nounats al patró així com se sortejaran els majorals per a l’any 2024. A la nit continuaran les “Voltetes” en el Passeig del Comtat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *