La Fira de Cocentaina tindrà cinc dies de durada en 2023

La pròxima Fira de Tots Sants de Cocentaina serà una de les més duradores dels últims anys perquè es desenvoluparà entre l’1 i el 5 de novembre. Des de l’Ajuntament de la capital del Comtat ja han posat en marxa tots els preparatius per a una 677 edició en la qual també es consolidaran bona part dels canvis posats en marxa en convocatòries anteriors.

En aquesta ocasió, la Fira comptarà amb 10 sectors comercials que se situaran en 76.858 metres quadrats hàbils d’exposició comercial respecte als 139.000 totals amb els quals compta la superfície expositiva del certamen. A més es faran passos importants en matèria de sostenibilitat i les condicions de participació per a enguany inclouen aspectes de gestió de residus, aprofitament eficient de l’energia, seguretat i salut en els muntatges firals. A això se li afigen noves mesures en quant a l’accessibilitat i la inclusió es refereixels canvis imposats per la pandèmia han vingut per a quedar-se ja que han suposat millores en l’organització i en el funcionament. En alguns aspectes de programació i activitats, anirem incrementant l’activitat per a recuperar l’oferta cultural i d’oci“, assenyala la regidora delegada de l’àrea; Marcela Richart.

Per a 2023, s’espera el mateix nombre d’expositors que en edicions anteriors i des de l’organització confirmen que seran al voltant de 800. Fins al pròxim 15 d’agost, està obert a l’Ajuntament de Cocentaina el període d’inscripció de sol·licituds tant per al comerç i l’hostaleria local, com per a la resta d’expositors professionals de la mateixa Fira. La informació sobre les maneres de participar en la 677 edició la pots consultar ací.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *