Homenatge a Luisa en les representacions del sainet del Mig Any

El Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi ultima tots els preparatius per a una nova posada en escena de Els Nostres Sainets, la recopilació dels millors moments dels sainets festers alcoians que cada any posen en escena els actors d’aquesta agrupació abans de l’arribada dels actes centrals del Mig Any. Les representacions s’avancen enguany en el calendari i arriben aquest pròxim cap de setmana a un Teatre Calderón que pràcticament estarà ple de públic degut al bon acolliment que ha tingut la venda d’entrades per a presenciar l’espectacle.

En aquesta ocasió es rendirà un homenatge especial a l’actriu María Luisa Gonzálbez Moncho, que va faltar l’any passat, i que sempre va destacar per una excel·lent trajectòria en l’àmbit de la representació teatral unida al gran afecte que li tenia el públic. Sobre l’escenari veurem escenes de ‘Primer la Festa que els mobles’ dirigit per Marisa Albero, ‘Nou cadires i una androna’ sota la direcció de Paco Aznar ajudat per Carmina Aznar i ‘El Capità de la Llaganya’ coordinat per Toni Martínez. Cal destacar que els dos primers són d’Armando Santacreu i l’últim pertany a l’autora Ana María García. Els directors han passat per COPE ALCOI aquest dimecres i han contat que els tres moments triats per a la representació són molt significatiusseran Elvira Pérez, Carmina Aznar o Sonsoles Bernabéu els qui representen el paper que feia Luísa en aquests tres instants i estem convençuts que el públic el passarà molt bé perquè els riures estan assegurats. S’ha pensant en tres sainets d’èpoques diferents, per ordre cronològic, que van agradar molt i en la representació podrem veure l’evolució que ha tingut el gènere fins al moment”, han comentat.

La venda de localitats per a presenciar Els Nostres Sainets ha funcionat molt bé i pràcticament l’aforament està complet en el Calderón per a les dues sessions programades per al divendres a les 20:30h i el dissabte a les 19:30h. No obstant això, queden encara entrades que es podran adquirir en la taquilla del Teatre fins a moments abans que els actors es pugen a l’escenari.

Ací pots escoltar l’entrevista amb tres de les persones implicades en Els Nostres Sainets: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *