Es desvia el trànsit en el Centre tot l’estiu per les obres del aparcament de La Riba a Alcoi

Fins a finals d’estiu el carrer Sant Nicolás d’Alcoi tindrà dos sentits de circulació, a conseqüència de les obres que s’estan duent a terme per a construir un aparcament nou a La Riba.

Aquest és un dels canvis en el trànsit que hi ha a partir d’aquest dilluns 19 de juny. Les mesures estaran vigents fins a l’última setmana d’agost.

El de Sant Nicolás és un dels canvis més significatius. I és que des de fa una setmanes, a causa d’unes actuacions que s’estaven duent a terme al carrer Casa Blanca, aquest carrer va recuperar els dos sentits amb els quals comptava abans de la conversió en zona de vianants del Centre en març de 2021.

Un canvi provisional que la ciutadania ja està aprofitant. “Jo freqüente aqueix trajecte, el faig tots els dies, per a anar al treball i tornar a casa. La veritat que per a mi és molt més còmode com està ara, amb el carril de doble sentit“, ha assegurat una alcoiana, en declaracions a Cope Alcoi. No obstant això, és conscient de què es tracta d’un carrer amb dos carrils més aviat estrets. “El que passa és que moltes vegades si ve un autobús com un camió ha d’apartar-se una mica perquè capiem bé els dos vehicles”. No obstant això, apunta al fet que falta una major senyalització en la zona.

A més del carrer Sant Nicolás, des d’aquest dilluns hi ha canvis en unes altres. El carrer Torre de les Maçanes serà de doble sentit fins al carrer Sor Elena Picurelli, que estarà tallat. El carrer Sor Elena Picurelli  serà de doble adreça, però només podrà accedir-se fins ella des del carrer La Cordeta. Això sí, l’accés a aquests carrers estarà permés només a veïns i usuaris dels aparcaments.

A més, cal tindre en compte que durant aquestes setmanes es produiran eixides de camions de manera recurrent pel carrer Casa Blanca, La Cordeta i Sor Elena Picurelli.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *