Els millors olis d’oliva aconsegueixen reconeixement de les nostres comarques

El Centre Cultural El Teular de Cocentaina va acollir el passat 16 de desembre el lliurament de premis de la IV edició de l’AOVE FÒRUM Internacional de la Fira de Tots Sants. La cerimònia va tancar la programació de la 677 edició del certamen contestà després de quasi dos mesos replets d’activitat entorn de la Fira de Fires.

Els guardons de l’AOVE FÒRUM van anar a parar en aquesta ocasió a olis de Còrdova, Madrid, Jaén i Castelló. En concret l’oli ‘El empiedro’, de la denominació d’origen Priego de Córdoba i l’oli ‘Lloa 77’ de Oleum Laguna de Villaconejos (Madrid), van aconseguir el primer premi empatant en puntuació en la valoració del jurat. El segon premi va ser per a ‘Señorío de Camarasa’ de denominació d’origen Serra Mágina de Santa Isabel de Torres de Jaén. Finalment, el tercer premi, se’l va emportar  ‘El Pobill. Monovarietal Arbequina Eco’, pertanyent a Pobill Ecològics de Calig, a la província de Castelló. En aquesta IV edició de l’AOVE FÒRUM Internacional va haver-hi més guardons i el premi especial al Millor  AOVE Ecològic se’l va emportar Lloa 77 pertanyent a Oleum Laguna de Villaconejos, Madrid. Finalment es va entregar un premi al Millor AOVE de la Comunitat Valenciana obtenint aquest premi l’oli El Pobill de Càlig, Castelló. La jornada va finalitzar amb un showcooking a càrrec del ‘Xef del AOVE’, Dani García.

La cerimònia de lliurament de premis de l’AOVE FÒRUM va comptar en aquesta ocasió amb la presència del Diputat Provincial del Partit Popular de les nostres comarques de l’Alcoià i el Comtat (Carlos Pastor), l’alcalde de Cocentaina (Jordi Pla) i l’edil de Fira de l’Ajuntament de la Vila Comtal (Marcela Richart). No van faltar tampoc a la cita el president de la Cooperativa de Cocentaina (Rafael Montava) i la cap del Panell Oficial de Tast de la Comunitat Valenciana (María Luisa Ruiz Domínguez).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *