Els Cids arrasen en el Campionat de Cotos del Mig Any d’Alcoi

La Filá Cids d’Alcoi l’ha tornat a aconseguir i es va proclamar ahir vencedora del Campionat de Cotos del Mig Any la final del qual va tindre lloc en la seu dels Mudèjars, Filà que el pròxim 2024 exerceix el càrrec de Capità Moro. Una ajustada partida en la qual la formació cristiana es va imposar als Verds per un resultat final de 4-2.

La parella formada per Jorge García i José Agustín Copel van aconseguir remuntar el 0-2 inicial amb el qual va començar la partida i acabaran imposant-se per eixe 4-2 a Francisco Sanus i Javier Sanus, els representants dels Verds. Una vegada materialitzada la victòria, els guanyadors van rebre un obsequi que els acredita com a guanyadors de mans del President de l’Associació de Sant Jordi (Juan José Olcina) acompanyat dels càrrecs festers per a l’any 2024.

Tot preparat per al Mig Any

Una vegada resolt el Campionat de Cotos, arribarà el moment de gaudir de la jornada central del Mig Any prevista per al dissabte 21 d’octubre. Enguany, com a novetat, el Concurs d’Olleta es resoldrà a partir de les 14:00h, imitant el format que es va fer en 2021 arran de la pandèmia de la COVID-19, i ja a les 18:00h s’estrenarà un nou horari per a les Entraetes. D’esta manera, a intervals de mitja hora, començaran a eixir totes les Filaes per Sant Nicolau o País Valencià estant prevista que l’última efectue la arrancà a les 00:30h «sol·licitem que es complisca de manera rigorosa amb els horaris marcats perquè puguen gaudir tots els festers, públic en general, i visitants«, van afirmar des del Casal setmanes arrere en un comunicat. Recordar que a proposta de les Filaes Aragonesos i Benimerins, els Primers Trons van aprovar incorporar estes variacions en la programació del Mig Any secundant les mateixes amb 16 vots a favor, 10 en contra i dues abstencions (dues filaes no es van pronunciar).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *