El transport de la comarca respira en el primer semestre de 2023

Els transportistes de les comarques de l’Alcoià i el Comtat tanquen el primer semestre de l’any amb bones sensacions després d’un 2022 que va ser realment complicat arran de les conseqüències que va deixar la Guerra d’Ucraïna en l’economia global. El sector aplaudeix que s’hagen atés algunes de les seues principals demandes després d’uns mesos en què fins i tot moltes empreses a nivell nacional es veren abocades a fer vaga, una convocatòria que a penes va tindre incidència en aquesta zona.

Des de l’Associació Comarcal del Transport, ASOTRAC, destaquen que en el territori nacional s’ha aconseguit que en comunicacions de llarga distància el mateix transportista no siga qui assumisca la descàrrega del camió quan s’arriba al destí. D’igual forma aplaudeixen que s’aplique la tarifa en funció de l’evolució que tinga el preu del combustibleeren unes mesures necessàries per a poder seguir cap avant i perquè les nostres empreses pogueren fer front al complicat context al qual s’han hagut d’enfrontar en els últims mesos“, afirma el President del col·lectiu; Antonio Pascual.

Per ultim, Pascual ha demanat als nous governs municipals sorgits a la comarca després del 28M que agilitzen qüestions importants per al futur de l’Alcoià i el Comtat. Una de les principals reivindicacions és suplir la falta de sòl industrial en el terme municipal d’Alcoi i fins i tot potenciar projectes que s’han dilatat en el temps com el Polígon Industrial Mancomunat.

Festivitat de San Cristófol aquest diumenge

Cal assenyalar que els transportistes de l’Alcoià i el Comtat recordaran aquest diumenge al seu patró, festivitat que es commemora el pròxim 10 de juliol. Els actes en honor a Sant Cristòfol es concentraran en el paratge dedicat al sant que trobem a Cocentaina, als peus de la Serra de Mariola, i consistiran en una missa a partir de les 09:30h del matí seguit de la benedicció de vehicles. Després hi haurà un esmorzar en un conegut establiment hostaler de la capital del Comtat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *