El Partit Socialista d’Alcoi ja té llista per a les municipals

El Partit Socialista d’Alcoi ha revelat totes les incògnites de cara a les pròximes Eleccions Municipals. La formació política ja té llista per als comicis, una candidatura en la qual es mantenen actuals edils del Govern Municipal i que suma noves incorporacions anunciades en els últims dies.

Toni Francés encapçala una llista en la qual els actuals edils Lorena Zamorano, Jordi Martínez i Vanessa Moltó ocupen els primers llocs. Ignacio Trelis s’incorpora al número 5 i a ell li segueixen altres regidors com Tere Sanjuán o Alberto Belda destacant el retorn de Aroa Mira al número 8 després d’haver sigut diputada en Les Corts durant aquesta legislatura. Raul Llopis i María Baca estan en el 9 i 10, i Nando Moncho i Diana Cortés  arriben al número 11 i 12. La resta de la llista, per aquest ordre, la completen Jordi Segura, Xesca Lloria, Moisés Llopis, Carol Ortiz, Jordi Silvestre, Aranza de Gràcia, Héctor Climent, Andrea Valdés, Adrián García, Sara Mejías, Rafa Cerdà i Andrea Muñoz.

L’últim número és per a un històric del PSOE local, Miguel juan Reig. Aquest últim va ser regidor d’Esports en la passada legislatura fins a la seua jubilació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *