COPE se suma al Dia Mundial de la Ràdio

Hui és el Dia Mundial de la Ràdio!. Carlos Herrera, Angels Barceló i Carlos Alsina s’uneixen en un programa conjunt de COPE, SER i ONDA CERO per a celebrar el Dia de la Ràdio, en aquest dilluns 13 de febrer.

Les cadenes s’uniran en aquest feliç dia en què donaran una emissió al mateix temps que passarà a la història. A partir de les 12.00 hores del migdia, els tres comunicadors s’asseuran per a parlar en aquesta jornada tan especial del mitjà radiofònic per excel·lència. I ho faran des de la Fundació Telefònica, al carrer Gran Via de Madrid. Aquesta programació especial la pots escoltar des de les 12.00 a ‘Herrera en COPE’, amb Carlos Herrera.

Aquest matí, Carlos Herrera, dins d’Herrera en COPE’ ha revelat d’on ve la celebració d’aquest 13 de febrer com a Dia Mundial de la Ràdio. “L’OTAN, la penya bètica de Sant Jacinto? Assemblea General de l’ONU l’any 2012″, ha explicat. “Es veu que no tenien una altra cosa que fer aqueix dia i van dir: farem que aqueix dia els de la ràdio gaudisquen”, ha fet broma.

Carlos Herrera ha agraït als seguidorsestar amb la ràdio amb la de coses que estan fent“. “Estan treballant, fent cua al tren, en el cotxe o malalts en el llit“, ha explicat, “però tot ho fan en companyia d’un tipus que els està comptant coses”.

Aqueixa és la gran virtut. Jo no li destorbe a vosté en res. Vosté em deixa a mi que de fons li compte coses. Gràcies pel privilegi, per triar aquesta casa i acompanyar-li en el seu primer minut del matí”, ha conclòs.

COPE, la ràdio que més creix

COPE és l’emissora generalista que més va créixer durant l’any 2022 a Espanya. La cadena va guanyar més de 300.000 seguidors i va continuar liderant el creixement de la ràdio espanyola sent ja més de 3.720.000 persones les que cada dia es connecten a la nostra antena per a informar-se i entretindre’s.

Carlos Herrera va tancar l’any mantenint el lideratge del ‘prime time’ radiofònic. ‘Herrera en COPE’ va créixer en quasi 100.000 oients i ja són 2.720.000 persones les que, diàriament, trien al comunicador més influent de la ràdio en un context informatiu marcat per la incertesa econòmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *