COPE ALCOI dona la benvinguda al Nadal amb el seu Certamen Escolar de Nadales

Tot ja està preparat en el Teatre Calderón d’Alcoi perquè aquesta vesprada se celebre l’edició número XIX del seu Certamen Escolar de Nadales, una cita esperada i que cada any obri el camí cap al Nadal a la nostra ciutat. La cita serà a partir de les 18:30h i de nou tindrà una important fi solidària perquè tot el que es recapte anirà destinat a Càritas Alcoi.

Les entrades per a presenciar l’espectacle van eixir a la venda el passat 22 de novembre i es van esgotar en les poques hores, fet que demostra la gran repercussió que té cada any a Alcoi aquest Certamen Escolar de Nadales. També hi ha disponible Fila 0 per a realitzar donatius. La recaptació, igual que l’any passat, anirà destinada íntegrament a Càritas interparroquial d’Alcoi.

En aquesta ocasió participen el Col·legi José Arnauda, el Col·legi Carmelites Fundació Vedruna Alcoi, el Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer, el Col·legi Salesians Joan XXIII, el Col·legi Sant Vicent de Paúl i el Col·legi Esclaves SCJ Alcoi. Després de les actuacions, es farà un sorteig per a decidir quin centre és el guanyador del certamen, un sorteig que precisament realitzaran Aitana Cantó i Ona Santonja, les quals exerciran com a Sergents Infantils en les pròximes Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi. Esdeveniment nadalenc esperat que fan possible Terra Natura, MUBOMA, Vectalia, Economy Cash, el Col·legi Oficial d’Agents Comercials, Fernando Cano Ropa Home, Ponsoda Correduría d’Assegurances, Aqualia, Caixa Ontinyent i Cinta, botiga de globus i regals. També col·laboren l’Ajuntament d’Alcoi i el Teatre Calderón aportant tota la infraestructura necessària perquè aquest Certamen Escolar de Nadales tire avant.

19 anys cantant al Nadal 

El Certamen Escolar de Nadales de COPE ALCOI és sempre una cita molt esperada dins de les activitats que es duen a terme a la nostra ciutat amb motiu del Nadal. En aquesta ocasió l’esdeveniment aconsegueix l’edició número XIX després que l’any passat el Col·legi Esclaves es convertira en el guanyador d’un viatge al parc temàtic de Terranatura amb el suport de Vectalia. Va ser el Sant Jordiet 2023, Nicolás Sánchez Linares, el que es va encarregar d’extraure la bola amb el nom del guanyador en el transcurs d’una gala que va omplir per complet el Teatre Calderón. Aquest Certamen de Nadaletes, que va començar inicialment amb els participants venint a cantar a la ràdio abans de Nadal, no ha deixat d’evolucionar fins a convertir-se en un Certamen esperat que ha passat també per altres escenaris d’Alcoi com l’Àgora o el Centre Comercial Alzamora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *