Compromís reivindica la “bona salut” del Pacte del Parterre

Compromís Alcoi posa en valor la bona relació existent amb el Partit Socialista després de mig any compartint el govern local de la ciutat. Així ho destaca la formació política a l’hora de fer balanç dels sis primers mesos que han passat des de la signatura del Pacte del Parterre, acord que va permetre la formació d’un executiu de coalició a l’inici d’aquesta legislatura.

Des de Compromís Alcoi van compartir abans de Nadal un esmorzar amb els mitjans de comunicació locals i van posar l’accent en eixa bona sintonia amb els seus socis de govern. D’altra banda, van fer menció als projectes que s’estan impulsant des de les regidories que assumeixen dins de l’esmentat govern localtenim visions diferents en alguns punts però ens asseiem, ho parlem i és una relació molt bona”, va manifestar el vicealcalde d’Alcoi i portaveu de Compromís; Álex Cerradelo. En idèntiques característiques es va expressar la regidora Elisa Guillem remarcant que la ciutat està per davant de sigles de partits “evidentment no estem en tot d’acord perquè si coincidírem al màxim jo seriosa del PSOE i no de Compromís. Som dos partits diferents i es tracta d’arribar a acords“, va significar.

Sobre eixos projectes realitzats van destacar iniciatives com la I Llotja del Producte Local i KM 0 o la I Mostra d’Art i Disseny d’Alcoi. També van fer menció als canvis aplicats en la Festivitat del 9 d’Octubre, l’obertura de la Sala d’Estudi del CCJ, la dinamització de la cultura o el comerç local o la posada en valor del sector industrial. En relació a aquesta qüestió es van marcar com a repte per a 2024 treballar en accions que permeten retindre dins del nostre teixit econòmic i empresarial al talent que es genera a Alcoi, a través dels centres educatius de formació professional, els Campus de la UPV i la UA o la EASDA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *