Ciutadans a Alcoi reapareix i es presenta a les eleccions

Ha estat bastant en silenci en els últims mesos. Tot semblava indicar que no es presentaria a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig, però Ciutadans -finalment- sí que tindrà candidatura.

El comerciant Rafael Zamorano assumeix el càrrec i encapçalarà una llista de la qual encara es desconeixen la resta de noms. Zamorano és propietari d’una xarcuteria i fleca del centre d’Alcoi i, precisament, l’impuls del sector és una de les seues propostes. “El municipi necessita més solucions als problemes dels veïns i menys restriccions per als comerciants o els autònoms“.

La seua professió ha sigut, a més, una de les motivacions per les quals ha fet aquest pas avant. “Una de les coses que m’ha portat a presentar-me ha sigut que els autònoms i comerciants ho estem passant molt malament”, explica Zamorano.

Malgrat les zones d’aparcament que s’estan creant a Alcoi, com contava Cope Alcoi, continua havent-hi problemes d’estacionament a la ciutat. Aquest és un altre dels punts que destaca el candidat de la formació taronja. “Fan falta més aparcaments perquè la gent puga acudir tranquil·lament en el centre”.

Tensions internes

Les eleccions de 2019 no van llançar resultats massa negatius per al partit. A Alcoi, Ciutadans va ser la quarta força més votada amb el 8,49% dels vots. Encara que no els va anar tan bé com en la cita electoral de 2015 -quan van aconseguir quatre regidors-, la formació tornava a entrar a l’Ajuntament amb dos escons.

No obstant això, la situació s’ha anat complicant i la legislatura ha sigut una mica convulsa per al grup municipal. La divisió va arribar a finals d’abril de 2021. Marcos Martínez, un dels dos regidors, va decidir eixir-se del grup i continuar la seua labor com no adscrit. El motiu, discrepàncies internes i problemes amb el seu fins a aqueix moment companya de grup i de partit, Rosa García.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *