Així podran conéixer els futurs estudiants l’oferta formativa del Campus d’Alcoi

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ja porta entre mans els preparatius per al pròxim curs acadèmic. Des de la Universitat han programat diferents jornades per tal de donar a conéixer tots els seus recursos quant a professorat, instal·lacions, proximitat o titulacions es refereix. L’objectiu d’aquestes activitats passa per ajudar a famílies, centres educatius i qualsevol persona interessada en la seua decisió sobre els seus estudis a partir del curs 2023/2024.

Cal destacar que totes les jornades són gratuïtes i s’organitzen en funció del públic al qual van dirigides.  La primera de les jornades serà en format en línia el dimarts 28 de febrer a les 17 h. En poc més de mitja hora podràs conéixer l’oferta acadèmica del Campus d’Alcoi, les possibilitats de realitzar estades a l’estranger o alguns casos d’èxit dels nostres estudiants. La inscripció es poden formalitzar-la ací.  A partir de l’1 de març, els centres educatius poden concertar diferents visites guiades totalment personalitzades. Per a concertar aquestes visites, el campus posa a disposició aquest enllaç  (emplenant els camps de dades personals i del Campus d’Alcoi) i telèfon i/o WhatsApp per a reserves i consultes: 618 608 347.

A més, el dissabte 1 d’abril a partir de les 9.50 h, se celebrarà una Jornada de Portes Obertes presencial dirigida a famílies. Donarà inici en el Pavelló Esportiu de l’Edifici ‘Georgina Blanes’.  Ací es podran conéixer les instal·lacions del campus, els responsables dels graus i dobles graus, el servei d’alumnat, l’accés a la universitat, els grups de Generació Espontània, la proximitat que caracteritza a aquest campus i molt més. La inscripció es pot formalitzar en aquest enllaç (emplenant els camps de dades personals i del Campus d’Alcoi).

Oferta formativa del Campus d’Alcoi per al pròxim curs

L’oferta acadèmica per al pròxim curs s’articula entorn de set graus. Les titulacions són Informàtica Industrial i Robòtica, Administració i Direcció d’Empreses, Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, Enginyeria Informàtica, Enginyeria Elèctrica, Enginyeria Química o Enginyeria Mecànica. També destaquen dobles graus com el de ADE + Enginyeria Informàtica o el de ADE + Turisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *