Un genet cau del seu cavall en la carretera del Rebolcat d’Alcoi

La Policia Local d’Alcoi ha assistit aquest dissabte 1 de juliol a un genet que va caure del seu cavall en una carretera d’Alcoi. Els fets van tindre lloc de manera accidental en la carretera del Rebolcat, concretament.

Fins allí es van desplaçar efectius de la Policia Local. El genet va haver de ser atés allí mateix, però es troba en bon estat.

El cavall, per part seua, va quedar descontrolat per la carretera. Això suposava un risc per a la seguretat viària, però també per a la integritat del propi animal. No obstant això, els agents van ser capaços de controlar-lo i traslladar-lo a un lloc segur.

El succés va acabar sense conseqüències ni danys majors. No va ser així en el cas d’un altre municipi de la comarca, on un accident va deixar un mort a Benasau.

Mor un home en caure d’un tractor

Un home de 70 anys va morir en el matí del passat divendres després de bolcar el tractor amb el qual circulava a Benasau. Des d’Emergències de la Generalitat Valenciana van explicar que fins al lloc dels fets es va desplaçar una unitat del SAMU per a intentar reanimar a l’home. No obstant això, la tasca va resultar impossible, ja que l’home ja havia mort.

L’avís va entrar al voltant de les nou i quart del matí. No obstant això, els serveis sanitaris tan sols van poder certificar la mort de la persona.

Detenció a Alcoi per la sostracció d’una motocicleta 

La setmana passada va haver-hi més successos a la comarca. Un, dimecres passat a Alcoi. Agents del torn de nit de la Policia Local de la ciutat van ser alertats per la sostracció d’un ciclomotor quan estava estacionat al carrer. Instants després, una patrulla va detectar la circulació d’aquest ciclomotor, per la qual cosa van procedir a la seua persecució. El conductor presumpte responsable va ser detingut i el ciclomotor recuperat al seu titular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *