Avancen a bon ritme les obres del nou circuit BMX

Les obres per a la construcció del circuit BMX d’Alcoi, situat en la zona de Trencacaps,  transcorren segons els terminis previstos i ja es pot veure el que serà el traçat d’aquesta infraestructura.El projecte té un cost de 265.501’72 euros i està previst que les actuacions finalitzen en la recta final del primer trimestre de l’any.

La part que més destaca en aquests moments és la rampa d’eixida, una zona de 5 metres d’altura, i també s’observen amb claredat les tres corbes del traçat així com la zona d’accés a aquest. El circuit BMX ha sigut molt reivindicat a la ciutat i ara serà una realitatcal destacar que s’està fent un treball conjunt molt productiu tenint en compte les opinions i aportacions dels mateixos esportistes perquè aquest traçat es convertisca en referent i puga albergar proves importants tant d’àmbit estatal com internacional“, ha explicat el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig.

El projecte compta amb l’assessorament tècnic tant del personal de l’Ajuntament, del Centre d’Esports, de l’empresa constructora, així com del Club BMX Alcoi els membres del qual estan fent un seguiment de tot el que comporta la construcció d’aquesta important instal·lació esportiva.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *