Arranquen les esperades rebaixes d’hivern

Els establiments comercials de les comarques de l’Alcoià i el Comtat també han iniciat aquest divendres les esperades rebaixes d’hivern. Aquest període estarà en vigor fins a principis de març abans de l’inici de la campanya comercial de primavera.

Des dels comerços afronten amb optimisme les rebaixes del 2022 i consideren que seran millors que les d’any passat. En aquest sentit asseguren que en 2021 les vendes es van veure molt minvades per les restriccions que patíem en aquell moment a conseqüència de l’elevada incidència per Coronavirus «el fet que Alcoi estiguera tancat perimetralment ens va afectar molt perquè la gent de la comarca no podia vindre a fer les seues compres a la nostra ciutat. A tot això hem de sumar que amb els contagis que teníem hi havia certa por a eixir a comprar«, ha destacat en COPE ALCOI en aquest divendres Santi Cano; al front de Fernando Cano Ropa Hombre. Així mateix Cano, destaca que la campanya de Nadal ha anat molt bé «nosaltres tenim el costum de regalar, especialment de cara a Reis, i això fa que el ritme de vendes siga molt bo quan s’acosten aquestes dates«, ha conclòs.

Les rebaixes d’hivern tenen especialment incidència en sectors com el calcer o la moda. En aquest últim cas les peces d’abric són les que més es busquen durant aquestes setmanes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *