Arranca la segona fase de les obres de Santa Rita, El Tap i Sant Maure

Aquesta setmana ha començat la segona fase de les obres per a la millora en l’accessibilitat i renovació del paviment dels carrers Sant Maure, Santa Rita i El Tap d’Alcoi. Aquesta se centra a acabar el carrer El Tap íntegrament.

El projecte ha tingut un cost que està prop dels 230.000 euros i l’actuació se centra en la millora de l’accessibilitat així com tornar a pavimentar aquests vials. Cal assenyalar que durant la primera fase s’ha actuat als carrers Santa Rita i El Tap en la seua part baixa, és a dir des de l’encreuament amb Sant Josep fins a Sant Francesc en el cas de Santa Rita i fins al garatge existent en el cas del carrer El Tap «amb el bon desenvolupament de les obres s’ha reduït en alguns dies el temps que un garatge havia d’estar tancat en accelerar al màxim en aquest tram per a evitar les molèsties a les persones usuàries. Es tracta d’unes obres molt necessàries que milloraran l’accessibilitat i completaran la que realitzem a Sant Francesc, Ramón y Cajal i Creu Roja«, afirmava al respecte el regidor d’Obres i Serveis; Jordi Martínez.

Les obres van ser adjudicades a la mercantil Cantó Obres S.L. El termini d’execució és de quatre mesos i està previst que finalitzen en la primera meitat del mes de març.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *