AITEX torna a llançar un nou cicle de Webinars

AITEX inicia l’any 2023 amb la posada en marxa dels Monday Aitex Webinars. Es tracta d’unes formacions en línia dirigides exclusivament a empreses i en les quals s’ofereix informació d’actualitat, especialitzada i de qualitat.

La primera de les cites tindrà lloc el dilluns 30 de gener amb Cosmética recargable. Refill en puntos de venta. Qué requisitos son necesarios para comercializarlos’ , impartit per Juan Sanjosé, Product Manager de Cosmètica.

El 6 de febrer Carolina Verdés parlarà de la ‘Nova legislació 2023. Impost als envasos de plàstic no reutilitzables’. El 13 de febrer Consuelo Carbonell, responsable del departament de OEKO-TEK, presentarà les ‘Nueva legislación 2023. Impuesto a los envases de plástico no reutilizables’. El 20 de febrer serà el torn de la actividad  ‘Nueva legislación 2023. Impuesto a los envases de plástico no reutilizables’ impartit per Paula García, tècnica de R+D i Sandra Carmona, tècnica de OEKO-TEK. El 27 de febrer Isabel Soriano, cap Àrea Laboratoris & Innovació, parlarà de la ‘Novedades 2023. Nuevas normas aplicadas para certificaciones OEKO-TEK.

El 6 de març es tractarà el tema del ‘Ecodiseño, herramienta clave en una economía circular’  impartit per Lucas Frochoso, director de projectes R+D. El 13 de març serà el torn dels ‘Requisitos de la Norma UNE-EN 15343 para la trazabilidad y evaluación de conformidad del reciclado de plásticos’  impartit per Alejandro Mira, tècnic del laboratori físic. El 20 de març, es parlarà de’Cómo mejorar las propiedades en textiles: suavidad, antibacteriana, antifúngica y durabilidad. Certificaciones emitidas por Aitex’. El 27 de març, es tractaran ‘Nuevas capacidades de reciclado: reciclado químico’. Ja el 17 d’abril, serà el torn dels »Requisitos para la comercialización de materiales en contacto con alimentos. Food Contact». Per la seua part el 15 de maig Carmen Jover, responsable del departament de Formació, Rosa Pilar López, International Project Manager i Laura Mesas de Kantar Worldpanel, parlaran de »Textil-hogar. Resultados de estudio de mercado otoño-invierno’. Finalment el 26 de juny, acabarà el cicle de Webinars de Aitex amb ‘Textil-hogar. Tendencias y novedades en textil-hogar 23-24’ impartit per Carmen Jover.

Les insicripciones es poden realitzar en la mateixa web de AITEX. Els cursos són gratuïts i s’impartiran els dilluns a les 16h.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *