ADIN, nou partit que concorrerà en Alcoi a les Eleccions Municipals

El procés cap a les pròximes Eleccions Municipals avança a mesura que s’acosta la pròxima primavera i aquesta setmana hem conegut que un nou partit concorrerà als comicis fixats per al diumenge 28 de maig. Es tracta d’Acció Democràtica Independent (ADIN), formació que serà presentada en societat aquest dijous en un acte que tindrà lloc a un conegut establiment hostaler de la capital de l’Alcoià.

Acció Democràtica Independent naix amb la voluntat d’aglutinar a totes aquelles persones que desitgen treballar per la ciutat sense estar lligades a les disciplines polítiques que marquen els grans partits. A més destaquen la importància que aquesta formació estiga representada en la pròxima Corporació Municipal «per defensar els objectius d’Alcoi i atendre els problemes que de veritat té ara mateix la nostra ciutat. Creiem que som un partit necessari perquè les formacions que estan unides a sigles nacionals prenen en la majoria de vegades les seues decisions allunyades dels interessos reals de la població«, conclou Marcos Martínez, actualment regidor No Adscrit en el Consistori i persona que es perfila com a cap de llista del col·lectiu.

Cal assenyalar que ADIN també estarà present a altres municipis de les nostres comarques en les esmentades pròximes Eleccions Municipals del mes de maig. Serà a Ibi on també concorrerà aquesta formació política.

La candidatura s’uniria a la d’altres partits de caràcter local

Cal recordar que un grup d’uns 100 alcoians es van constituir en la passada primavera per a formar un partit polític amb el qual concórrer a les Eleccions Municipals del 28 de maig de 2023. Van anunciar que passen a denominar-se ‘Por nuestro Alcoy’ i es defineixen com a persones lliures de sigles polítiques o lligams a grans partits que també tenen com a principal objectiu treballar per a millorar Alcoi. En el seu moment van assenyalar que enquestes internes els atribueixen entre 2 i 3 regidors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *