Cocentaina sol·licita suport econòmic per a la neteja de diversos barrancs

L’Ajuntament de Cocentaina sol·licita suport econòmic a la Conselleria d’Agricultura per tal d’executar la neteja de diferents barrancs del poble. En concret, es vol actuar en els barrancs de Sant Cristòfol i de Fontanelles per tal d’eliminar les restes d’erosió provocades per les pluges.

Des del departament d’Obres i Serveis del Consistori asseguren que aquests treballs són de vital importància, ja que s’actuarà en un tram de 150 m² a la zona del barranc de Sant Cristòfol i de 250 m² a la zona de Fontanelles. En els mateixos es retirarà tota l’erosió dels barrancs que prové de les àrees anteriors als fons «encara que no ens atorgaren aquesta subvenció, les actuacions que tenim planificades en la memòria valorada les realitzarem amb fons municipals, perquè les considerem necessàries per a evitar desperfectes a la zona del polígon de Sant Cristòfol i a la zona de nucli urbà de l’ Avinguda de Xàtiva», afirma la regidora d’Obres i Serveis; Mariona Carbonell.

L’ajuda demanada a la Conselleria d’Agricultura per a aquesta intervenció ascendeix als 26.500 euros, segons la informació facilitada pel Govern Municipal de la Vila Comtal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *