180 nous casos positius i 5 morts a L’Alcoià i El Comtat

El Departament de Salut d’Alcoi ha registrat 180 nous casos positius de Coronavirus segons les dades que ha actualitzat aquest matí la Conselleria de Sanitat.

Ara mateix tenim registrats a les nostres comarques 2619 casos positius des de març dels quals ara mateix hi ha actius 557. Per poblacions Alcoi suma 85 casos, Banyeres de Mariola 32, Ibi 23, Cocentaina 19, Onil 12, Muro 3, Castalla 3, Benilloba 2 i Balones 1. A més cal lamentar 5 noves defuncions a l’Alcoià i el Comtat; 1 d’elles a Alcoi, 1 a Banyeres de Mariola, 1 a Onil i 2 a Cocentaina. Ara mateix el nombre de defuncions en el nostre Departament de Salut se situa en 147 des que arrancara la crisi sanitària.

La incidència del Coronavirus continua sent elevada en aquesta segona onada de la pandèmia en tota la Comunitat Valenciana. Per exemple, segons les últimes dades facilitades pel Ministeri de Sanitat, ahir mateix, la nostra és la regió espanyola en la qual més han augmentat les persones contagiades de Covid-19 ingressades en l’UCI en l’última setmana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *