SUMA arranca la commemoració del seu trenta aniversari

SUMA Gestió Tributària, organisme depenent de la Diputació Provincial d’Alacant, comença 2023  amb la conmemoració del seu trenta aniversari. Una de les primeres accions dutes a terme ha sigut la creació d’un logotip, que es desplegarà progressivament en oficines i documents,  i que s’ha donat a conéixer en el marc d’una jornada de treball celebrada en el MARQ.

Aquesta marca, segons la informació facilitada, reflexa els valors que donen un punt de diferència a la important tasca que porta endavant SUMA. Són «valors  emergents en la societat actual com són la sensibilitat amb el medi ambient, la inclusió o la transparència, sense deixar de transmetre la tradicional solidesa que defineix a Suma, així com la proximitat amb la ciutadania i els Ajuntaments”, afirma la diputada d’Hisenda, María Gómez. L’esmentada imatge també vol ser un revulsiu per a la projecció de l’organisme tributari «després d’anys de molt d’esforç i grans resultats, ha arribat el moment d’evolucionar per a continuar sumant. Hem partit d’allò que ens identifica, per a construir una cosa nova sense perdre la nostra essència”, conclou la diputada.

Per part seua, el director de Summa Gestió Tributària, José Antonio Belso, ha recalcat l’encaix d’aquesta iniciativa en l’estratègia de l’organisme a llarg termini, al mateix temps que ha indicat que no es tracta d’una mesura aïllada, “sinó que progressivament s’acompanyarà d’altres inversions com la remodelació de les nostres oficines tributàries”, ha dit al respecte.

Els resultats que deixa 2022 en SUMA 

Cal assenyalar que des de SUMA també han balanç del que ha sigut l’any 2022 que ja ha finalitzat. L’exercici econòmic es tanca amb una recaptació aproximada de 836,4 milions d’euros i una taxa d’èxit del 91,55%. En termes d’atenció a la ciutadania, s’han incrementat en un 0,8% les presències en els municipis de menor grandària, fins a les 13.772 itineràncies, mentre que continua creixent la utilització de les noves tecnologies com la Seu Electrònica en un 8,2%, acostant-se als 4 milions de consultes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *