Panells turístics amb nova imatge

L’Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria de Turisme, ha renovat la imatge dels panells publicitaris instal·lats als accessos al municipi. Ho ha fet, segons la informació facilitada, amb una nova campanya destinada a donar a conéixer els principals atractius turístics de la localitat.

En total han estat cinc panells els que han sigut renovats per tal de donar una major visibilitat a l’ampla oferta turística de què disposa la capital del Comtat al llarg de l’any, dos dels quals s’ubiquen a l’Avinguda del País Valencià amb una al·lusió directa a la gastronomia d’alt nivell i a l’important patrimoni de què disposa Cocentaina. Així mateix, a l’Avinguda de Benilloba, en trobem un altre que fa referència al fort vincle de Cocentaina amb les seues tradicions locals; per una altra banda, al mateix paratge de Sant Cristòfol podem trobar un panell amb la imatge del cim del Montcabrer, un dels espais més visitats al territori pels senderistes de muntanya. Per últim, al Poliesportiu Municipal s’ha col·locat un panell que fa referència al ciclisme, un dels esports més reverenciats al municipi “s’ha decidit renovar la imatge dels panells de turisme amb l’objectiu que els visitants que apleguen a Cocentaina siguen coneixedors de l’extraordinària oferta turística que tenim, ja siga des del punt de vista gastronòmic, de patrimoni cultural o des del turisme actiu i esportiu en la natura“, informa el regidor de Turisme; Ivan Jover.

Aquests panels foren estrenats fa uns anys i la imatge que presentaven fins ara ja presentava una sèrie de desperfectes a causa del pas dels anys i les inclemències climatològiques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *