Muro es prepara per a les seues Festes de Moros i Cristians

La Festa de Muro segueix amb els seus actes previs a una esperada Trilogia que tindrà lloc entre el 7 i el 9 de maig. Dissabte Sant, al matí, els membres de la Junta de Festes es van reunir per tal d’engalanar la Plaça del Matzem així com el Castell de Festes; dos dels escenaris per on transcorren alguns dels principals actes festius.

A banda d’açò el 17 d’abril, Diumenge de Resurrecció, va tindre lloc la tradicional «Entraeta de Pasqua». La desfilada va arrancar a les 23.30 hores en la confluència dels carrers Sants i Sant Josep, i va transcórrer pels carrers del Centre fins a la Plaça de l’Església, amb la participació de les 12 filaes del poble.

Seguint amb el calendari fester, el diumenge 24 d’abril se celebrarà l’acte de ‘La Publicà. Al migdia es reuniran les autoritats en la Plaça de l’Ermita per a desfilar fins a l’Ajuntament on l’Angelet, Clàudia Gandia, proclamarà els versos de la ‘Anunciación de la Fiesta‘ de l’Advocat Senabre. El ritual es repetirà en diferents carrers del municipi a lloms d’un cavall blanc i comptarà també amb la desfilada dels representants de cadascuna de les formacions mora i cristiana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *