Muro aprova els pressupostos municipals per a l’any 2023

El ple de l’Ajuntament de Muro ha aprovat recentment el Pressupost Municipal de 2023, uns comptes que ascendeixen als 7’3 milions d’euros i que van tirar avant amb el suport dels partits polítics que integren el Govern Municipal d’aquesta localitat del Comtat (No Adscrtis, Partit Popular i Ciutadans). Per la seua part Compromís i Partit Socialista, en l’oposició, es van abstindre en considerar que era una proposta millorable.

Un dels principals apartats de l’esmentat pressupost per a 2023 fa referència al capítol de personal en el departament de serveis socials perquè es crearan dos llocs d’educador social, dos de treballador social, un d’assessor jurídic i un d’administratiu. Tot això tindrà un cost pròxim als 300.000 euros aportant el Consistori el 56’30% del cost totalcontinuem sumant esforços en aquest sentit després d’uns anys en què s’ha treballat a realitzar processos selectius per a dotar d’estabilitat a cada departament del nostre Ajuntament”, manifesta sobre aquest tema l’alcalde de Muro; Gabriel Tomás.

D’altra banda, s’incrementa en un 14% el pressupost per a activitats al poble i es consolida el repartiment de subvencions en concurrència competitiva entre les entitats, així com col·lectius locals. Un altre dels punts forts són les inversions per a millar la població, amb més de 216.000 euros contemplats, i en aquest sentit es preveu un carril bici fins a l’IES Serra de Mariola, la plantació d’arbres en la Plaça de l’Ermita o la urbanització de noves parades d’autobús. Finalment, el Govern Local vol crear un departament municipal de festes i turisme, impulsar l’àrea de serveis socials, municipalizar el servei de l’aigua potable, habilitar una brigada municipal d’obres o revisar les ordenances per a crear noves si escau. També, tal com va manifestar el primer edil, es treballarà per a aconseguir l’equilibri pressupostari en la residència geriàtrica amb la finalitat de garantir la seua estabilitat de cara al futur.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *