Mercè Climent redactarà el Ban Reial i Rubén Cervera posarà la veu

L’Ajuntament d’Alcoi ha donat a conéixer les persones que assumiran en el pròxim Nadal les tasques de redacció i declamació del Ban Reial que anunciarà l’arribada dels Reis Mags de l’Orient a la nostra ciutat. Es tracta de l’escriptora Mercè Climent i el comunicador Rubén Cervera.

Climent és enginyera agrònoma i llicenciada en Filologia Hispànica al mateix temps que escriu per a xiquets i per a adults. Ha estat antologada en els llibres Nova poesia alcoiana i també obtingut diversos premis en el gènere de narrativa breu. Per la seua banda Rubén Cervera, company nostre dels mitjans de comunicació i component del planter de la Televisió Comarcal TVA, és llicenciat en Comunicació Audiovisual. Fa disset anys que treballa en el sector de la comunicació audiovisual desenvolupant tota classe de tasques, des de presentar un programa fins a organitzar esdeveniments.

Des de la regidoria de Festes del Consistori han felicitat als dos escollits i els han desitjat la millor de les sorts de cara a exercir aquesta responsabilitat encomanada pels tres Reis Mags de l’Orient. Finalment remarquen que aquest any serà molt especial, ja que tant l’Ambaixador com els Reis Mags tornaran a desfilar pels nostres carrers.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *