L’Hospital d’Alcoi incorporarà una Unitat d’Arrítmies

L’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi incorporarà una unitat d’arrítmies en les pròximes setmanes. La proposta ha sigut plantejada pel Departament de Cardiologia del nostre centre sanitari comarcal i amb la posada en marxa d’aquest servei s’evitarà que les persones amb afeccions cardíaques hagen de desplaçar-se a altres hospitals de la Comunitat Valenciana per a poder ser atesos.

Així ho recordava aquesta setmana en COPE ALCOI el director del Verge dels Lliris, el qual també avançava que vindrà fins a Alcoi personal mèdic procedent de La Fe per a impulsar aqueixa Unitat d’Arrítmies «comptarem amb la presència del Doctor Osca, i altres tres cardiòlegs, que faran les seues atencions ací i formaran al nostre personal per tal de que en el futur aquesta unitat puga funcionar ací de manera autònoma. Actualment ja prestem molts serveis en aquesta matèria, com tot lo relacionat amb els marcapassos, gràcies al gran treball que fan els profesionals sanitaris de l’UCI«, comentava Quico Fenollar.

Nova dotació en la Unitat d’Hospitalització a domicili 

Per altre costat, com ja avançava COPE ALCOI en el seu dia, l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi té previst incorporar en aquest mes de gener de 2023 la cinquena dotació en la Unitat d’Hospitalització a domicili, el que també es coneix com la UHD. Aquesta se sumaria a les ja existents i que presten servei tant a la capital de l’Alcoià com a diversos municipis de la comarca pròxims com Cocentaina, Muro o Banyeres de Mariola.

Des del Departament de Salut d’Alcoi expliquen al respecte que l’esmentada dotació de la UHD comptarà amb dos infermers i  també un metge, al mateix temps que avancen que la setmana que ve podria ja entrar en funcionament. A més posen l’accent en el fet que amb el reforç de la UHD es podrà arribar a més pobles de les nostres comarques de l’Alcoià i el Comtat «volem arribar a totes les localitats que integren la nostra àrea de Salut, un fet que ara no és del tot possible perquè estem en una zona amb una ampla dispersió geogràfica«, concloïa en aquest sentit Quico Fenollar, director de l’Hospital comarcal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *