L’Hospital d’Alcoi incorporarà una cinquena dotació en la Unitat d’Hospitalització a domicili

L’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi té previst incorporar en aquest mes de gener de 2023 la cinquena dotació en la Unitat d’Hospitalització a domicili, el que també es coneix com la UHD. Aquesta se sumaria a les ja existents i que presten servei tant a la capital de l’Alcoià com a diversos municipis de la comarca pròxims com Cocentaina, Muro o Banyeres de Mariola.

Des del Departament de Salut d’Alcoi expliquen al respecte que l’esmentada dotació de la UHD comptarà amb dos infermers i  també un metge, al mateix temps que avancen que la setmana que ve podria ja entrar en funcionament. A més posen l’accent en el fet que amb el reforç de la UHD es podrà arribar a més pobles de les nostres comarques de l’Alcoià i el Comtat «volem arribar a totes les localitats que integren la nostra àrea de Salut, un fet que ara no és del tot possible perquè estem en una zona amb una ampla dispersió geogràfica«, explicava en COPE ALCOI Quico Fenollar, Director de l’Hospital comarcal. Per altre costat Fenollar avança que s’ha aconseguit reforçar la UHD mentre es posa en marxa eixa cinquena dotació que prompte serà una realitat «s’ha assignat un vehicle a Atenció Primària d’Onil i un altre a Banyeres, poblacions que no havien tingut mai aquesta opció«, conclou.

Un altre dels projectes que s’escometran en el Departament de Salut d’Alcoi en aquest acabat d’estrenar 2023 és la creació d’una unitat d’arrítmies. Quico Fenollar comenta en aquest sentit que el projecte podria ser una realitat al mes de febrer i avança que també arribaran dos cardiòlegs de l’Hospital de La Fe per a fer intervencions concretes en el Verge dels Lliris relacionades amb patologies cardíaques. D’aquesta forma s’evitaria que els pacients hagen de desplaçar-se a altres centres sanitaris de la Comunitat Valenciana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *