Les tres escoles infantils municipals d’Alcoi obrin les portes

Les tres Escoles Infantils d’Alcoi van recuperar ahir dilluns l’activitat després de finalitzar el decret d’Estat d’Alarma i obrir-se camí l’anomenada ‘nova normalitat’.

En els Centres del Jesuset del Miracle, Zona Nord i Batoi s’han matriculat 69 nenes i nens d’edats compreses entre els 0 i els 3 anys. Totes les sol·licituds realitzades per l’alumnat dels Centres, en el termini corresponent, han estat acceptades i les Escoles Infantils estaran obertes fins al 24 de juliol. Cada un dels tres centres educatius torna a l’activitat docent amb un pla que inclou mesures sanitàries especials per combatre la Covid-19 i que segueix les directrius marcades des de la Generalitat. Per centres, a la Zona Nord hi haurà un total de 27 nens i nenes, en Batoi 26 alumnes i en Jesuset 16 nenssom una de les poques ciutats de la Comunitat que ha obert els centres municipals d’educació infantil, i ho fem amb l’objectiu de donar resposta en allò que està a les nostres mans, a la conciliació familiar de les alcoianes i els alcoians però també per oferir espais adequats, amb activitats i zones a l’aire lliure per afavorir el creixement saludable de les nostres xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys que han sigut un dels que més han patit el confinament en els seus domicilis“, afirma el regidor d’Educació; Alberto Belda.

Entre les mesures contemplades en aquesta nova etapa destaquen la baixada del ràtio d’alumnes per aula mantenint a tot el professorat, la neteja i desinfecció de les instalacions al llarg del dia, la presa de temperatura als alumnes abans d’entrar al Centre, una declaració responsable per part de les famílies o no permetre l’entrada dels pares als Centres Educatius.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *