Les llums de Nadal d’Alcoi no il·luminen a gust de tots

Alcoi va donar la benvinguda a les festes de Nadal el passat dissabte i ho va fer amb l’encesa de la il·luminació especial que ja està repartida pels principals carrers de la ciutat. Enguany trobem canvis significatius, ja que s’ha produït una reducció d’elements ornamentals en algunes vies.

L’explicació la trobem en el fet que ha sigut l’Ajuntament qui ha assumit les tasques de muntatge i compra de l’enllumenat donat que cap empresa es va presentar al concurs convocat a tal efecte pel Consistori. D’aquesta forma, als carrers del Centre per on transcorre la Cavalcada, trobem l’enramada inspirada en el Nadal Alcoià que es va estrenar fa uns anys i que tan bona acceptació ha tingut entre veïns, comerciants, hostalers o turistes. Per altre costat en carrers comercials com l’Alameda, Entença, Mossén Torregrossa o Santa Rosa la decoració és inferior a altres anys i això no ha agradat massa a molta gent segons les queixes manifestades en els últims dies a través de plataformes com les xarxes socials. Tampoc convencen els motius decoratius col·locats a l’Avinguda de la Hispanitat, Batoi o el carrer Oliver. El fet que haja assumit el Consistori aquesta feina ha portat com a resultat que no hi haja llums en vies com Góngora, Isabel La Catòlica, alguns carrers de la Zona Nord o Sant Tomàs segons denunciava el candidat del PP a l’alcaldia d’Alcoi en les Eleccions Municipals de 2023; Carlos Pastor.

Un altre element que troben a faltar molts alcoians i moltes alcoianes és el gran arbre que en els últims anys il·luminava la Plaça d’Espanya des del centre de La Bandeja. En aquest punt neuràlgic sí que trobem el clàssic naixement i el retaule del Tirisiti on, en aquest últim, han sigut reforçades algunes figures per tal que enes puguem fer fotos amb total seguretat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *