La trilogia nadalenca s’adapta a la pandèmia

La crisi sanitària del Coronavirus obliga a adoptar una sèrie de mesures de cara als actes de la trilogia nadalenca d’Alcoi. Tots els participants en els mateixos deuran tindre el Passaport Covid i serà obligatori l’ús de la mascareta tant per a aquests últims com per al públic que presencie les desfilades.

Pel que fa a Les Pastoretes se suspén la tradicional rostida que es feia en la Plaça d’Espanya abans que la comitiva fera la seua ‘arrancà’ des del Partidor. La participació estarà controlada. Tan sols ho podran fer les persones pertanyents a les entitats, és a dir, no podrà eixir la ciutadania com s’ha pogut fins al moment. En el Ban Reial s’elimina la participació del poble i s’amplia el nombre de burretes. Finalment en la Cavalcada l’aforament de La Bandeja serà limitat i controlat per a l’acte de l’Adoració, ja que és estàtic. En els pròxims dies s’anunciarà com es durà a terme aquest control mentre que els veïns i les seues visites podran accedir als seus domicilis. A més enguany tots els patges seran majors d’edat i els Reis Mags no besaran enguany ni es repartiran caramels o altres aliments al públic “és important destacar que no estem en un any normal, estem en situació de pandèmia i tots hem de sacrificar-nos, demanem sentit comú i comprensió a la ciutadania. Enguany si tindrem Cavalcada, els xiquets i xiquetes ho necessiten, no hem d’oblidar que el Nadal és per a ells, són els protagonistes, i complirem amb totes les mesures pertinents per a poder tindre la millor i més segura Cavalcada“, destaca la regidora de Festes; Carol Ortiz.

El dilluns 3 de gener tindrà lloc una Junta de Seguretat Ciutadana a Alcoi. En aquesta s’ultimarà el dispositiu especial per al dia 5 de gener, en el qual a més de celebrar la Cavalcada de Reis també es disputarà el partit de Copa del Rei que enfrontarà al CD Alcoyano i al Real Madrid en El Collao.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *