La Salle aposta per transformar l’educació

El Col·legi La Salle aposta per modernitzar el concepte d’educació i per això trenca amb el model heretat del Segle XIX. En aquest sentit planteja una “nova educació del Segle XXI”, la qual s’adapta al present i prepara d’una manera decidida i òptima per al futur.

Des del Centre Educatiu volen aprofitar tot el talent dels alumnes per mitjà de la investigació, de l’experimentació i de la cooperació. Per això en aquesta nova filosofia educativa, pionera a Espanya, aposten per acompanyar els xiquets i els joves en el seu procés d’aprendre a saber, a saber fer i a saber ser. Cal assenyalar que a partir del pròxim curs els estudiants de La Salle Alcoi deixaran d’estudiar “assignatures tancades” dins dels horaris “de tota la vida” i començaran a generar així com a crear nous contextos d’aprenentatge, basats en unes noves competències i unes noves habilitats, que es treballaran en forma d’àmbits, de projectes i de tallers.

Amb aquesta nova aposta La Salle Alcoi renova el seu compromís educatiu i formatiu amb la ciutat i amb la comarca, amb l’objectiu de fer persones més Creatives, més Cooperatives, més Crítiques, i més i millors Comunicadores. Són les quatre Cque estem convençuts que contribuiran a construir éssers humans que facen de la nostra societat un lloc més just, més solidari, més culte i millor on viure“, assenyalen des del Centre Educatiu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *