La Manco entrega els premis del I Concurs Juvenil de Relats Breus

El I Concurs Juvenil de Relats Breus organitzat per la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, amb la col·laboració de la Fundació Mutua Levante i la Coordinadora Alcoià-Comtat pel Valencià, ja té guanyadors segons ha comunicat l’ens comarcal. L’acte d’entrega dels guardons ha tingut lloc a la sala cultural de la mateixa Fundació Mutua de de Levante i ha comptat amb la presència dels mateixos guanyadors dels premis.

A la categoria de 17 a 30 anys, el primer premi, consistent en 200 euros i un lot de llibres, ha estat per a Cèlia Pérez, pel relat «Arrels d’ací i d’allà». El segon premi, dotat amb 90 euros i un lot de llibres, ha recaigut en l’obra «D’oca a oca», escrita per Maria Gutiérrez. L’obra guanyadora a la categoria de 12 a 16 anys és «Unes festes passades per rondalles», escrita per Hugo Lucas, qui ha rebut 150 euros i un lot de llibres. El segon premi, dotat amb 60 euros i un lot de llibres, ha estat adjudicat a Sofia Soriano, per «Les set coves».

Ivan Jover, gerent de la Mancomunitat responsable de l’Àrea de Joventut ha mostrat la satisfacció de l’entitat davant la participació en el concurs, i ha afegit que la Manco continuarà lluitant per la difusió de la nostra llengua i la cultura. Per la seua banda Francesc Gisbert, membre de la Coordinadora Alcoià-Comtat pel Valencià, ha felicitat els impulsors de la convocatòria, ja que “hi ha molt pocs concursos juvenils que no siguen escolars“, i ha transmés la satisfacció del jurat davant la qualitat de les obres presentades. Finalment Pep Jordà, representant de la Fundación Mutua Levante, ha posat l’accent en la valentia que suposa escriure i compartir allò que s’escriu, “gràcies per posar en paper els sentiments i pensaments més íntims per compartir-los amb qui vulga llegir-lo“.

Aquest concurs ha celebrat la seua primera edició amb una destacada resposta per part dels participants i s’espera que tinga continuïtat de cara a l’any que ve.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *