La Fundació Caixa Ontinyent impulsa el seu programa d’educació financera

Fundació Caixa Ontinyent continua impulsant el seu programa d’educació financera, d’acord amb una innovació que facilita l’accés i l’aprenentatge, d’una digitalització que permet que la que formació i l’informació siga accessible a totes les persones des de qualsevol dispositiu, i d’una amplia varietat de temes relacionats amb les finances. Es tracta d’un programa totalment gratuït per als usuaris, posat en marxa en 2016, i que, des d’aleshores, ha sigut utilitzat per 76.178 persones: 56.801 a través de la web i xarxes socials, 3.077 en cursos, tallers i conferències presencials i 16.300 en l’app interactiva.

D’entre les activitats que la Fundació Caixa Ontinyent està portant a terme, cal destacar la convocatòria de la primera edició del “Concurs escolar sobre coneixements financers” dirigit a l’alumnat de 4t d’ESO de qualsevol centre educatiu de la Comunitat Valenciana o  la creació d’una nova web amb tota la informació sobre les propostes que es porten a terme. També destaca el desenvolupament d’una App interactiva, anomenada “Els contes de Dino”, on els més menuts poden llegir, escoltar i jugar, en valencià, castellà o anglès. Per altre costat destaca la formació online per al professorat a través dels CEFIRE de Xàtiva i Xest, tallers per als centres educatius i el llançament d’una sèrie de vídeos curts amb consells financers.

L’entitat de les comarques ha fet balanç de la seua actuació, i també ha presentat els projectes més immediats, en el transcurs del Dia de l’Educació Financera a Espanya celebrada ahir dilluns 4 d’octubre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *