La Festa de Muro eixirà al carrer amb importants novetats

Les Festes de Moros i Cristians també tornaran als carrers de Muro el pròxim mes de maig si l’evolució de la pandèmia no es complica en les pròximes setmanes. A hores d’ara la Junta de Festes i l’Ajuntament treballen per adaptar tots els actes dels festejos a la normativa sanitària vigent amb la intenció d’evitar que es puguen produir aglomeracions durant aquests.

Una de les principals novetats serà el canvi del recorregut de les Entrades. El mateix regidor de Festes confirmava a COPE ALCOI que les desfilades passaran a realitzar-se per la Avinguda de València repetint així el format estrenat amb el Carnestoltes l’any 2020. La proposta està sent treballada amb la Junta de Festes i les Filaes per tal de fer aquest important pas en la festa murera “els carrers del nucli antic no ens permetrien en aquest moment de pandèmia fer les Festes com sempre les hem conegut i hem de realitzar aquest canvi per tal de poder celebrar-les amb una certa normalitat. Ja vam veure amb el Carnestoltes, i amb les Entraetes del passat Mig Any, que la carretera ens dona molta més amplitud i això permet que es complisquen les distàncies de seguretat estipulades ara per les autoritats sanitàries. Amb aquest canvi creiem que les nostres Festes faran un rellevant salt de qualitat i podrem tindre la participació de sempre“, manifestava Àngel Mollà.

Aquest canvi en el recorregut de les Entrades de Muro s’ha vingut parlant des de fa moltíssims anys, però no s’havia fet mai efectiu perquè bona part del món de la Festa i els veïns del poble no veien amb bons ulls que l’acte eixira del centre històric. Ara, la pandèmia obliga a prendre aquesta mesura i el resultat de la mateixa serà determinant per a decidir si la modificació es manté de cara al futur.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *